Sukkalaatikko 2019, Villasukat

Rusettiraitasukat

musta vaaleanpunaiset raitasukat

Sukkalaatikko 2019 -Tammikuu

En ole tässä joulukiireiltä ehtinyt neuloa itselleni uusia villasukkia sen jälkeen kun koira söi toisen sukan luottoparistani. Kiitos siitä, ilmeisesti tämä lankahulluus on tarttuvaa :). Kuuntelin Nonnu Neulojan podcastiä ja innostuin osallistumaan vuoden 2019 sukkalaatikko – haasteeseen.
Ideana on neuloa 12 paria sukkia laatikkoon, joko itselle tai vaikka lahjaksi ja ottaa ne käyttöön vasta vuoden lopussa. En ole kiireiltä ehtinyt neuloa itselleni juuri mitään, joten ajattelin toteuttaa tämän haasteen ihan vaan itselleni.

Olen etsiskellyt sopivaa ensimmäistä mallia. Mielessä on pyörinyt kuva sellaisista mukavan rennoista kotoilu villasukista, jotka olisivat oman näköiset. Ei kuitenkaan ihan perussukat vaan sellaiset rennot, mutta ”with the twist”, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Musta vaaleanpunaiset sukat

Minulla oli varastossa muutama kerä Drops Nordia mustana ja lähdin se mielessä Internetin ihmeelliseen maailmaan etsimään sopivaa ohjetta tai inspiraatiota. Muistin, että olin jossain nähnyt sellaiset ihanat, ei liian äklöt, vaaleanpuna-mustat raidalliset villasukat. Löysin ne hetken päästä Lissun blogista, ne olivat juuri niin ihanan naköiset kuin muistelin. Ei ihan tavalliset, vaan ihanan tyttömäisellä rusettimallilla, jota musta kuitenkin tasapainottaa niin, ettei sukista tule liian prinsessaiset.

Rusettivillasukat

Malli oli helppo toteuttaa, ohjeet olivat erittäin selkeät ja jokainen vaihe oli kuvan kera. Ei mennyt metsään missään vaiheessa. Lankoina käytin kaksinkertaisina Drops Nordia mustana ja pienestä käsityöliikkeestä ostettua uutta tuttavuutta Sandnes Garnin Alpakka Silkeä (200 m / 50 g | 70 % babyalpakka 30 % mulperisilkki | 4. Fingering). Vähän ”hienompaa” lankaa mitä olen normaalisti sukkiin käyttänyt, mutta ajattelin palkita itseni näillä taivaallisen pehmeillä ja ylellisillä rusettiraitasukilla. Puikkokoko ohjeesta poiketen 3,5 mm. Kiitos Lissulle ihanasta ohjeesta, joka löytyy tästä linkistä.

Nyt on siis 1/12 suoritettuna sukkalaatikko 2019 -haasteesta ja on vasta tammikuun alku, mitäköhän sitä seuraavaksi keksisi ;). Laatikko tosin on vielä hakusessa, mutta eiköhän sekin jossain kohtaa tule vastaan. Kuka muu on mukana tämän vuoden sukkalaatikko 2019 -tempauksessa?

Tagged , , , , , , , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *